Uncategorized

La Henry Ford Health System, vă putem ajuta cu o varietate de probleme sexuale, inclusiv libido scăzut.

La Henry Ford Health System, vă putem ajuta cu o varietate de probleme sexuale, inclusiv libido scăzut.

Dacă locuiți în Michigan și aveți un subsol finalizat în care petreceți mult timp, asigurați -vă că testați radonul. Radonul este un gaz radioactiv natural găsit în solul din Michigan în anumite zone și poate intra în subsol prin fisuri din fundație și este legat de cancerul pulmonar.

dacă tu sau cineva pe care îl iubești este în pericol Dezvoltarea cancerului pulmonar, aflați mai multe despre screeningul cancerului pulmonar la Henry Ford sau discutați cu medicul dumneavoastră dacă poate fi potrivit pentru dvs.

DR. Michael Simoff este un pulmonolog care vede pacienții la Spitalul Henry Ford din Detroit și Henry Ford West Bloomfield Hospital.

Categorii: Feelwell

Etichete: Cancer, Cancer Lung, Michael Simoff, Pulmonary

Biopsie mamară ghidată cu ultrasunete

Biopsia mamară ghidată cu ultrasunete este o procedură minim invazivă care folosește ecografie pentru îndrumare și localizează nodul pentru a obține cu exactitate probe pentru a trimite pentru testare.

procedură

 • Vă veți afla plat pe o masă cu sânii expuși.
 • Un gel non-gras va fi aplicat pe pielea dvs. în timpul examenului.
 • Sonograful va folosi un traductor (sondă) de mână împotriva sânilor pentru a obține imagini ale nodulului solid în sân.
 • Sonograful arată apoi radiologul nodul.
 • Radiologul amorțește zona cu lidocaină pentru a ajuta la orice disconfort pe care procedura cauzează.
 • Radiologul apoi sterilizează zona de îngrijorare și plasează un ac de biopsie/dev gheață în sân în timp ce utilizați ecografie pentru a obține probe de nodul.
 • Proba este apoi trimisă pentru testare.

Pregătire

 • Este posibil să fiți în afara oricărui medicament care este un anticoagulant (aspirină, lovenox, motrin, heparină, coumadin sau plavix) timp de cinci zile înainte de această procedură. Vă rugăm să contactați departamentul de mamografie dacă aveți întrebări.
 • Ajungeți cu 15 minute înainte de programarea programată.
 • Aduceți o rețetă de la medicul dumneavoastră.

Considerații

anunță tehnologul:

 • Dacă sunteți pe o diluanți de sânge.
 • Dacă ați avut vreo intervenție chirurgicală anterioară.
 • Dacă aveți dificultăți întinse pe spate.

;

Detroit – Cu sezonul de baseball de primăvară în curs de desfășurare, Eric Makhni, M.D., un Henry Ford Health System System Medicină Sportiv Chirurg ortoped, avertizează despre modul în care utilizarea excesivă poate contribui la rata ridicată a accidentărilor de braț în rândul jucătorilor de tineret.

Jucătorii cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani reprezintă aproape 57% din toate intervențiile chirurgicale ale lui Tommy John, potrivit unui studiu din 2015 în American Journal of Sports Medicine.

„Urmări tineri care aruncă tot anul și Don” să -i dai brațe o odihnă între anotimpuri riscul a crescut rănile la cot și braț ”, a spus dr. Makhni. „Corpurile lor nu s -au dezvoltat suficient pentru a gestiona volumul de muncă și stresul fizic.”

Utilizarea baseball -urilor ponderate în timpul antrenamentului este un alt factor comun în rândul ulciorilor răniți, deoarece mai mulți ulciori tineri le folosesc pentru a -și crește viteza de ton, potrivit Dr. Makhni. „Mulți dintre colegii mei chirurg și medic sunt preocupați de riscul de vătămare asociat cu aceste programe de antrenament, în https://harmoniqhealth.com special la copiii care încă sunt în creștere”, a spus dr. Makhni.

Brandon Newland, un ulcior în vârstă de 15 ani De la Bloomfield Hills, a suferit o intervenție chirurgicală după ce și -a rănit cotul în timpul unui joc de baseball de călătorie în februarie. S -a produs pe al doilea pas al jocului și Newland și -a apucat imediat cotul de durere.

Newland, care este de așteptat să se recupereze complet, a spus că vătămarea i -a învățat o lecție valoroasă.

„Cea mai mare lecție este că totul trebuie făcut cu moderație, de la antrenament Să joc și să mă asigur că îmi dau brațului o pauză ”, a spus el. Pe măsură ce cotul său se vindecă, Newland speră să-și ajute echipa de liceu în primăvara acestui an, într-un rol limitat ca un lovitor desemnat.

Travis Paryaski este un ulcior de 17 ani, stângaci din Southfield, concurează și pentru echipa sa de liceu și echipa de turism. După ce s -a ocupat de leziuni recurente ale brațului de la clasa a șasea, a suferit o intervenție chirurgicală a ligamentului colateral cu cotul Ulnar (UCL), cunoscută și sub denumirea de chirurgie Tommy John în august anul trecut.

„Am fost nervos să intru în operație, crezând că va trebui să fac o intervenție chirurgicală de reconstrucție completă. Dr. Makhni a reușit să efectueze reparația în schimb și totul a mers bine ”, a spus Travis. „Acum mă întorc la 100% și nu am mai avut nicio durere de atunci.”

DR. Makhni a spus că au evoluat noi tehnici de la dezvoltarea inițială a chirurgiei de construcție a cotului în anii ’70. Chirurgii sunt acum capabili să repare ligamentul natural al organismului fără o reconstrucție majoră. În timpul operației de reconstrucție, un ligament sau un tendon dintr -o altă zonă a corpului este utilizat pentru a recrea un nou ligament colateral ulnar.

„Reparația primară a UCL a schimbat cu adevărat jocul cu modul în care ne îngrijim de aceste accidentări”, a spus dr. Makhni. „Au apărut noi tehnici care ne permit să salvăm efectiv UCL -ul nativ al sportivului și să -l reparam pur și simplu. UCL este de obicei mărit cu o bretele intern care ajută la protejarea ligamentului reparată în timp ce se vindecă. ”

DR. Makhni a efectuat mai multe intervenții chirurgicale Tommy John la jucătorii de baseball pentru tineret și a condus studii publicate despre modul în care mecanica de condiționare și aruncare mai bună sunt esențiale pentru mai puține leziuni ale cotului care aruncă tineri. El a spus că opțiunea de reparație nu numai că ajută ulciorii să se întoarcă mai devreme la movilă, dar păstrează și osul autohton în cot în acest proces.

DR. Makhni a spus că, în timp ce operația este cea mai bună opțiune pentru unii sportivi cu leziuni la cot, majoritatea rănilor nu necesită o intervenție chirurgicală. Există multe tratamente non-operatorii dovedite care pot ajuta tinerii ulciori să se recupereze și să se întoarcă la movilă în siguranță, a spus el. Dr. Makhni utilizează, de asemenea, noi tratamente biologice, cum ar fi plasma bogată în plachete, care pot ajuta ligamentul să se vindece după o perioadă de odihnă. De asemenea, revizuiește strategiile cu pacienți tineri pentru îmbunătățirea mecanicii de pitching și a forței brațului/miezului, care pot ajuta, de asemenea, la recuperare.

Multe leziuni ale brațelor la pitchers și jucători tineri pot fi un rezultat al odihnei nu sunt suficiente în timpul sezonului de baseball și între anotimpuri, în special pentru sportivii multi-sport, potrivit Dr. Makhni.

DR. Makhni a oferit aceste sfaturi pentru jucători, antrenori și părinți pentru a preveni și reduce riscul de accidentare din exces:

 • Urmați numărul de terenuri și perioadele de odihnă.
 • Evitați mai multe echipe cu suprapunere Sezonul.
 • Urmați ghidurile de număr de tonuri stabilite de liga dvs.
 • Încălziți -vă corect prin întindere, alergare și aruncare ușoară, treptată.
 • Rotiți jucând alte poziții în afară de Pitcher.
 • Învață mecanici de aruncare bune mai devreme.
 • Durerea și durerea sunt semne că ceva nu este în regulă, nu încercați să treceți prin durere.
 • Vorbește Până la antrenorii și părinții dvs. la primul semn al oricărei dureri de umăr sau cot.
 • Joacă mai multe sporturi pentru a -ți oferi brațului să se odihnească și să permită procese normale de creștere.

###

Contact media: Sal Giacona/[e-mail protejat]/313-421-9108

despre sistemul de sănătate Henry Ford Fondat în 1915 de Henry Ford însuși, Henry Ford Health Sistemul este un sistem de sănătate integrat non-profit, angajat în IM Dovedind viața oamenilor prin excelență în știința și arta sănătății și vindecării. Sistemul de sănătate Henry Ford include Henry Ford Medical Group, cu peste 1.900 de medici și cercetători practicând în peste 50 de specialități în locații din sud -estul și centrul Michigan. Spitalele de îngrijire acută includ Spitalul Henry Ford din Detroit, MI și Henry Ford Allegiance Health în Jackson, MI – ambele spitale Magnet®; Spitalul Henry Ford Macomb; Spitalul Henry Ford West Bloomfield; și Henry Ford Wyandotte Hospital.

Cel mai mare dintre acestea este Spitalul Henry Ford din Detroit, o cercetare de îngrijire cuaternară și predarea spitalului și centrul de traumatism de nivel 1 recunoscut pentru excelență clinică în cardiologie, chirurgie cardiovasculară, neurologie, neurochirurgie, și transplanturi multi-organe. Sistemul de sănătate oferă, de asemenea, îngrijiri cuprinzătoare, cea mai bună clasă pentru cancer la Brigitte Harris Cancer Pavilion, și ortopedie și medicină sportivă la William Clay Ford Center for Athletic Medicine-atât în ​​Detroit.

ca unul Dintre cele mai importante centre medicale academice ale națiunii, sistemul de sănătate Henry Ford antrenează anual peste 3.000 de studenți de medicină, rezidenți și semenii în peste 50 de programe acreditate și a instruit aproape 40% din medicii statului. Dedicarea noastră pentru educație și cercetare este susținută de aproape 100 de milioane de dolari în subvenții anuale de la Institutele Naționale de Sănătate și alte fundații publice și private.

Planul de sănătate fără scop lucrativ al lui Henry Ford, Planul Alianței pentru Sănătate (HAP ), oferă acoperire de sănătate pentru mai mult de 540.000 de persoane.

Henry Ford Health System angajează peste 33.000 de persoane, inclusiv peste 1.600 de medici, peste 6.600 de asistente și 5.000 de profesioniști din domeniul sănătății aliați.

Prevenirea infecțiilor și controlul

Departamentul de prevenire și control al infecțiilor funcționează pentru a menține pacienții și personalul în siguranță de infecții. Unul dintre modurile în care facem acest lucru este folosind precauții de izolare pentru pacienții cu anumite infecții atunci când vizitează facilitățile noastre. Puteți găsi mai multe informații despre diferitele tipuri de precauții de izolare de mai jos.

Precauții de izolare Informații

 • Airborne plus precauții
 • Precauții aeriene
 • Precauții de contact și aer în aer
 • Precauții de contact și picături
 • Contact plus precauții
 • Precauții de contact
 • Precauții de picătură plus
 • Precauții de picătură
 • Precauții îmbunătățite pentru picături
 • Precauții neutropenice
 • Precauții neutropenice NICU

Ocluzia totală cronică

Arterele blocate complet pot crea o afecțiune care poate pune viața în pericol sau poate agrava calitatea vieții.

Pe măsură ce arterele inimii se îngustează în timp din cauza aterosclerozei ( Acumularea plăcii) și a bolii coronariene, acestea pot deveni complet blocate. Acest lucru se poate întâmpla și brusc, când placa se rup într -o arteră și formează un cheag. În ambele cazuri, fluxul de sânge către mușchiul inimii afectate este oprit. Acest lucru poate crea o afecțiune care poate pune viața în pericol și vă poate crește riscul pentru mai multe complicații, inclusiv dureri toracice (angină) și atac de cord. Când acest blocaj durează trei luni sau mai mult, acesta este denumit o ocluzie totală cronică (CTO), care poate agrava calitatea vieții.

Simptomele ocluziei totale cronice

Uneori nu există simptome ale arterelor complet blocate. Când există, acestea pot include:

 • Durere toracică (angină)
 • Probleme respirație
 • Palpitații cardiace
 • Oboseală sau Lipsa de energie
 • Oboseală
 • Greață
 • Durere în partea superioară a corpului, inclusiv gâtul și brațul

Diagnostic și Testarea

Aveți nevoie de o cateterizare cardiacă și angiogramă arteră coronariană pentru a ști dacă aveți o ocluzie totală cronică. Ca parte a diagnosticului dvs., cardiologul dvs. vă va întreba despre orice simptome și va efectua un examen fizic complet, precum și un istoric medical și familial. De asemenea, medicul dumneavoastră poate comanda teste de sânge de rutină, cum ar fi un screening pentru a vă verifica nivelul de colesterol. În plus, vă putem referi pentru testarea avansată de diagnostic la laboratoarele cardiovasculare Henry Ford, unde oferim un spectru complet de testare.

Tratamentul pentru ocluzia totală cronică

Medicul dvs. poate recomanda unul sau mai multe medicamente, cum ar fi aspirina, blocarea beta, blocanții canalului de calciu sau statine. Acestea ajută la reducerea riscului de atac de cord sau de abordare a condițiilor conexe, cum ar fi angina. Medicul dumneavoastră poate recomanda, de asemenea, o procedură pentru arterele dvs. blocate complet:

 • Cronică Ocluzie totală Ocluzie intervenție coronariană (CTO PCI): Această procedură minim invazivă folosește catetere și fire minuscule pentru a găuri prin blocaje complet complet Arterele blocate. CTO PCI poate scurta semnificativ șederile în spital, timpul de recuperare și durerea. Oferă o opțiune celor a căror calitate a vieții este afectată de boala lor coronariană. Henry Ford este cel mai experimentat spital din Michigan pentru PCT Ați pierdut acea scânteie de dorință cu soțul sau partenerul? Aceasta este o problemă comună care se poate întâmpla bărbaților sau femeilor în diferite etape ale vieții lor. Dacă libidoul scăzut cauzează probleme în relația dvs., avem profesioniști care pot ajuta cu o varietate de soluții.

  Ce este scăderea libidoului?

  libido, care este denumit și sex sexual, este interesul unei persoane față de sex. Cu toate acestea, libidoul este mult mai mult decât un simplu interes sexual. Neurotransmițătorii și hormonii sexuali ai creierului nostru ne pot modifica nivelul de dopamină și testosteron. Acest lucru determină cât de dorit sexual poate simți persoana obișnuită, crește sau scădea libidoul. Este natural și normal, atunci ca interesele tale sexuale să se ceară și să se descurce. Când dorința sexuală este minimă sau inexistentă pentru o perioadă îndelungată, este cunoscută sub numele de libido scăzut.

  Ce cauzează scăderea libidoului?

  Cauzele libidoului scăzut pot diferi la bărbați și femei, deși vârsta face ca libidoul să scadă pentru ambele sexe. În caz contrar, la bărbați, libidoul scăzut poate fi cauzat de condiții de sănătate, probleme de sănătate mintală, probleme psihologice sau anumite medicamente. Bărbații care au boli renale cronice raportează adesea o scădere a libidoului. Cei din medicamente pentru cancerul avansat de prostată, anxietatea și depresia pot fi, de asemenea, la fel de interesați să facă sex. Acest lucru se datorează faptului că testosteronul și nivelul sângelui sunt reduse atunci când sunt la aceste medicamente. Pentru femei, schimbările corporale precum menopauza, perioada sau sarcina le pot smulge foarte mult dorința sexuală. Medicamentele pentru tulburările de dispoziție pot influența, de asemenea, nivelul libidoului. Problemele de relație, anxietatea, depresia și alte afecțiuni de sănătate mintală pot afecta, de asemenea, interesele sexuale ale unei femei. Același lucru este valabil și pentru copilărie sau traume sexuale recente.

  Când să vorbești cu un medic

  Dacă libidoul scăzut este o problemă în viața ta sau în viața soțului tău, te încurajăm să cauți ajutor. La Henry Ford Health System, vă putem ajuta cu o varietate de probleme sexuale, inclusiv libido scăzut. Oferim un spațiu sigur pentru depășirea acestor probleme cu zeci de ani de expertiză medicală și experiență.

  Pentru o programare confidențială la clinica de sănătate sexuală a femeilor Henry Ford Ford, situată în apropiere de Detroit, oferim două modalități convenabile de a ne contacta:

  • Apelați pentru o programare: (800) 436-7936
  • Completați acest formular și cineva din echipa noastră vă va contacta

  Obstrucția căilor respiratorii

  Nu există nimic mai esențial pentru viața în sine decât respirația. Dar dacă ceva îți blochează căile respiratorii, respirația devine dificilă. Când este greu să respirăm, acesta are impact asupra tuturor celorlalte pe care le facem – mâncarea, vorbirea, somnul și exercițiile fizice.

  la sistemul de sănătate Henry Ford, laringologii noștri lucrează îndeaproape cu pulmonologii pentru a diagnostica obstrucțiile căilor respiratorii. Împreună, personalizează un plan de tratament pentru a se potrivi nevoilor fiecărui pacient.

  Anatomia căilor respiratorii

  Aeriorul superior include tuburile și pasajele care vă curg din nas și gura până la laringe (cutia vocală ) Căile respiratorii inferioare include pasajele de la laringe în jos în plămâni.

  Anatomia căilor respiratorii superioare

  Structurile principale din căile aeriene superioare includ:

  • NOSE: Cel mai frecvent respirăm înăuntru și prin nas.
  • gura: Dacă pasajele nazale sunt blocate, puteți respira mai mult prin gură. Alimentele și lichidele intră în sistemul digestiv prin gură.
  • Laringe: De asemenea, numită caseta vocală, laringele conține corzile vocale și este esențial pentru crearea sunetului.
  • Epiglottis: Această structură închide traheea (numită și vânt) atunci când mănânci, astfel încât să nu tragi din greșeală alimente sau lichide în căile respiratorii.

  mai jos Anatomia căilor respiratorii

  Principalele structuri ale căilor respiratorii inferioare includ: