Uncategorized

Este în regulă să ai nevoie de lucruri diferite de la diferiți oameni.

Este în regulă să ai nevoie de lucruri diferite de la diferiți oameni.

Cum să vă dați seama dacă un lubrifiant personal este pe bază de apă

Un lubrifiant personal pe bază de apă utilizează ingrediente solubile în apă care pot include glicerol/glicerină, sorbitol, celuloză sau propilenglicol. Ele pot veni sub formă de gel, jeleu sau lichid.

Concluzie:

În cele din urmă, preferințele dumneavoastră personale vor determina dacă ar trebui să alegeți un lubrifiant personal pe bază de silicon sau pe bază de apă.

Dacă vă place să faceți sex sub duș, de exemplu, probabil că veți dori să alegeți un lubrifiant cu silicon. Dacă utilizați în mod regulat jucării sexuale, inclusiv vibratoare de orice fel sau stimulatoare de clitoris, un lubrifiant pe bază de apă poate fi mai potrivit pentru nevoile dvs.

Cunoașterea diferențelor dintre lubrifianții pe bază de apă și silicon vă poate ajuta să descoperiți lubrifiantul personal perfect, indiferent de ce fel de sex vă place.

Când te gândești la termenul „soț supus”, probabil îți imaginezi că un tip își dă ochii peste cap și oftează, “Da, draga. Orice ai spune.”

Sau poate te gândești la vechea glumă: Căsătoria este o relație în care unul are întotdeauna dreptate, iar celălalt este soțul.

Dar în acest caz, vorbim despre ceva ceva mai intens: relații dominante/supuse.

Ca și în D în BDSM.

Un soț supus este un bărbat care se lasă dominat de soția sa – în pat și nu numai.

Fie că ești un soț docil, care devine foarte fierbinte și deranjat să se gândească să fie pus în locul lui sau o soție dominantă care este gata să-și pedepsească obraznicul, obraznic omule, sau această dinamică este complet nouă pentru tine – ești în locul potrivit.

Rezumatul articolului:

În acest articol, vom vorbi despre: 

Un ghid pentru înțelegerea soțului supus [Infografic]Ce înseamnă să ai un soț supus?Care sunt diferențele dintre un submarin și un sclav?Care sunt avantajele și dezavantajele jocului dominant/submisiv?Cum să ai o relație de soț supus și soție dominantăNota editorului: Secțiunile acestui articol care acoperă informațiile psihologice sau efectele dinamicii Dom/sub asupra relațiilor intime au fost revizuite pentru acuratețe de Christie Hartman, Ph.D. – Psihologie, care face parte din comisia noastră de evaluare medicală.

Un ghid pentru înțelegerea soțului supus [Infografic]

Pentru o explorare vizuală rapidă, dar cuprinzătoare, a dinamicii soțului supus/soției dominante, am creat un infografic care rezumă tot ce trebuie să știți.

Faceți clic pe imagine pentru a o mări și vă rugăm să includeți atribuirea pentru Women’s Health Interactive dacă utilizați acest grafic.

Distribuiți această imagine pe site-ul dvs

Vă rugăm să includeți atribuirea „Women’s Health Interactive” în acest grafic.

Ce înseamnă să ai un soț supus?

La fel ca majoritatea relațiilor sexuale, definiția unui soț supus va varia între diferitele cupluri și nu are nimic de-a face cu egalitatea de gen.

Nu există „o singură” modalitate de a avea sau de a fi un partener supus, despre care vom vorbi mai târziu.

Acestea fiind spuse, acolo sunt unele aspecte ale acestui tip de relație condusă de femei, care sunt destul de comune la nivel global.

Deci, ce este un soț supus și care sunt principalele elemente ale unei relații Dom/Sub?

Relația Dominant/Supus – denumită uneori Dom/sub sau chiar D/s – implică o dinamică de putere foarte specifică între parteneri, care depășește rolurile de gen.

O persoană este responsabilă, preia conducerea, ia deciziile sau chiar alege pedepsele, dar servește și ca protector al partenerului lor.

Partenerul supus este „adeptul” în acest tip de relație și își propune să-și mulțumească și să-și servească partenerul dominant.

Deși imaginea care îmi vine adesea în minte este cea a unui supus soție, Bărbaților le place adesea să dea frâiele partenerilor lor.

Unele cupluri se bucură exclusiv de dinamica puterii într-un context sexual, dar altele o încorporează și în afara dormitorului.

Când îți imaginezi acest tip de relație în minte, probabil că îți imaginezi că soțul supus este legat de pat în timp ce este bătut cu o călărie.

În unele relații, acesta este cu siguranță cazul.

Dar s-ar putea să găsești și un soț supus în situații banale, cum ar fi pregătirea cina, servirea soției la masa din sufragerie și apoi pregătirea tuturor felurilor de mâncare după masă.

Dinamica puterii în sine este ceea ce este interesant pentru cuplurile dom/sub, care nu provoacă neapărat durere sau provocată.

Sadomasochismul este adesea încorporat într-o relație D/s, dar nu este o parte esențială.

Elementul principal într-o relație dominantă/submisivă – indiferent de sex – este transferul consensual al controlului și al puterii de la subordonat la dom.

Ce este comportamentul supus la un soț?

După cum se dovedește, există o gamă foarte largă de comportament supus.

Un soț supus ar putea fi conformator în activitățile sale de zi cu zi – și nu doar între cearșafuri.

Cu toate acestea, neîndeplinirea responsabilităților sale zilnice poate duce la pedepsirea sexuală dacă aceasta face parte din relația lui Dom/sub.

Acțiunile de zi cu zi supuse ale unui soț pot include:

Faceți treburile casnice, cum ar fi vasele și rufeleFiind disponibil să-și conducă soția la întâlniriFăcându-i masajeCumpărându-i lucruri sau lăsați-o să-ți cheltuiască baniiServindu-i mâncareaSă se angajeze în planurile soției fără ca ea să fie nevoită să întrebe mai întâi

Acțiunile sexuale supuse ale unui soț pot include:

A fi lovit/omuitLegatFacesittingAm nevoie de permisiunea de a espermaTortura de cocoș și mingePurtarea hainelor de femei/feminizare forțatăUmilireCastitatePeggingFiind încornorat

Fiecare relație dominantă/supusă arată puțin diferită de cea a vecinului lor, indiferent dacă include elemente de sex îndoielnic sau hardcore, dar la sfârșitul zilei, acțiunile și activitățile sunt convenite de ambii parteneri implicați.

De ce unii soți aleg să fie supuși soțiilor lor?

A presupune că bărbații sunt în mod inerent dominant asupra femeilor este un stereotip de gen depășit.

Fiecare relație are o dinamică de putere diferită, indiferent de sex, orientare sexuală sau supunere generală a unei persoane.

Chiar și în relațiile de vanilie, unii bărbați preferă să ia un rol mai supus și nu este nimic rău în asta!

Dr. Justin Lehmiller, autorul cărții Spune-mi ce vrei, face parte din consiliul nostru de examinare medicală și a explicat de ce unii bărbați aleg un rol subordonat. El a spus:

„Bărbații pot fi supuși sexual dintr-o gamă largă de motive. De exemplu, o parte a atracției poate fi că este o noutate, având în vedere că bărbații simt adesea presiunea să fie inițiatorii și să preia conducerea în timpul sexului. 

Ar putea fi văzut și ca un tabu, având în vedere că supunerea nu face parte din rolul tradițional de gen masculin – iar tabuurile în general tind să fie foarte atrăgătoare din punct de vedere erotic. Supunerea poate fi, de asemenea, de dorit, deoarece aduce o schimbare în spațiul de cap – vă poate permite să renunțați și să fiți în momentul de față. Pe scurt, diferiți bărbați pot fi atrași la supunere din motive foarte diferite.”

Unii bărbați simt că sunt mai potriviți pentru roluri subordonate și le preiau de bunăvoie.

Între timp, alți bărbați au plăcere de a fi controlați sau umiliți de o femeie dominantă.

Ar putea fi o îndepărtare sexy de la viața lor reală. Dacă conduc lucrurile la serviciu, poate fi o eliberare să fie complet la mila soției lor în dormitor.

Totul depinde de ceea ce fac ei personal și de ceea ce obțin din rolul lor de supunere.

A fi o persoană supusă nu are niciun impact asupra identității de gen a unui bărbat – sau a masculinității sale.

Cât de comun este ca bărbații heterosexuali să fie supuși partenerilor lor?

Este probabil mai comun decât ați crede!

Dr. Lehmiller ne-a spus asta „Fanteziile despre supunerea sexuală sunt surprinzător de comune în rândul bărbaților.” El a continuat:

„Când am chestionat 4.175 de americani despre fanteziile lor sexuale pentru cartea mea „Spune-mi ce vrei”, am descoperit că 81% dintre bărbații care au participat au raportat că au fantezit să-și asume un rol de supunere în pat înainte. 

În plus, 1 din 4 bărbați a spus că acesta este ceva despre care fantezează des. Cu toate acestea, merită remarcat faptul că un număr similar de bărbați au raportat că au fantezii de dominație, așa că s-ar părea că majoritatea bărbaților nu sunt interesați să preia doar un rol sau altul – mulți par interesați să le amestece.”

KL Reynolds, un profesionist dominator potencialex forum și BDSM în sănătatea sexuală, ne-a spus:

53% dintre bărbați au chestionat în 2014 au spus că au fantezii de a fi dominați. Mulți bărbați heterosexuali în relații tânjesc să fie un fund, aceasta poate fi o dorință de schimb de putere. Dacă acesta este un sentiment în schimbare, persoana ar putea folosi cuvântul „comuta”. 

În orice caz, bărbații ar putea fi mai predispuși să fie supuși.

Un studiu din 2015 a constatat că, dintre bărbații care participă la BDSM, 46,6% s-au identificat ca supuși, 24% au fost comutatori (cineva căruia îi place să joace ambele roluri) și 29,5% s-au identificat ca fiind dominanti.

Important de reținut este că ești într-o companie bună. Experta în sex și gazda podcastului Loving BDSM Kayla Lords ne-a spus:

„Cuplurile cu un soț supus ar trebui să-și dea seama că nu sunt singuri și că nu sunt ciudați – o privire rapidă în jurul oricărui spațiu BDSM (Fetlife, The Cage, platforme de socializare și altele) va arăta rapid câți alți oameni se identifică ca fiind bărbați supuși soțiilor lor dominante (să sperăm).

Morala poveștii: dacă vă plac amândoi, este potrivit pentru dvs.

Ce ar trebui să faci dacă partenerul tău nu dorește o relație Dom/sub?

Deloc surprinzător, stilul de viață BDSM nu este pentru toată lumea.

Unii oameni nu vor face niciodată plăcere să-și domine partenerul. Ar putea fi ei înșiși supuși în mod natural sau pur și simplu preferă o relație de vanilie.

Dacă și ei sunt supuși, ar putea fi posibil să joace pe rând rolul dominant, astfel încât fiecare să poată obține ceea ce își dorește.

Dar ce faci dacă nu te poți întâlni undeva la mijloc?

Mulți oameni au o relație BDSM în afara relației lor convenționale primare din acest motiv.

Totuși, nu vorbim despre infidelitate — acest tip de non-monogamie consensuală înseamnă că ambii parteneri sunt de acord că este acceptabil ca nevoile celuilalt să fie satisfăcute prin relații externe.

Deși această soluție nu va funcționa pentru toată lumea, poți să întrebi dacă partenerul tău se simte confortabil să-ți deschidă relația, astfel încât să poți găsi dom — sau sub— de care ai nevoie.

Acest lucru nu trebuie să vă simțiți ca și cum tu sau partenerul tău nu îți lipsește relația. De fapt, relațiile deschise sunt la fel de satisfăcătoare ca și cele monogame – și una nu este în mod inerent mai bună decât cealaltă.

Este în regulă să ai nevoie de lucruri diferite de la diferiți oameni.

Dacă partenerul tău nu se simte confortabil să participe sau nu este de acord cu nevoile tale satisfăcute de altcineva, ar putea fi timpul să ai o discuție serioasă despre relația ta dacă o dinamică Dom/sub este ceva fără de care simți că nu poți trăi .

Probabil că nu este sfatul pe care doriți să-l auziți, dar, așa cum am vorbit despre asta, comunicarea este totul, și la fel este și satisfacerea nevoilor dvs.

Dacă suntem sinceri, nu fiecare cuplu va fi compatibil. Dacă ambii parteneri au rupturi de înțelegere, despărțirile pot fi de preferat decât o viață întreagă de nefericire împreună.

Concluzie: comportamentul supus la un soț poate varia între cupluri, având loc în dormitor și nu numai. Bărbații pot prefera un rol subordonat din diferite motive, dar atâta timp cât dinamica puterii îi face pe ambii parteneri fericiți, este perfect normal.

Diferențele dintre un supus și un sclav

Acum că intrăm în esențialul relațiilor D/s, este posibil să aveți câteva întrebări despre roluri mai specifice, cum ar fi supus versus sclav.

Sexualitatea este un spectru – la fel și a fi un sub!

Care este diferența dintre supunere și supunere?

Ascultarea înseamnă respectarea regulilor – indiferent care sunt acestea.

De exemplu, ești ascultător șefului tău, pentru că așa îți păstrezi locul de muncă. Ești ascultător față de un polițist, așa că nu fii arestat.

Este o alegere pe care o faci, care ulterior îți face viața mai ușoară pentru că nu ești concediat sau nu intri la închisoare.

La fel, a fi ascultător într-o relație înseamnă a respecta regulile propuse de partenerul tău.

Dacă soția ta vrea să ștergi podeaua sau să faci cunnilingus zilnic, o faci — sau te confrunți cu consecințe.

Supunerea, pe de altă parte, este o alegere mult mai profundă.

Renunți de bunăvoie la puterea ta persoanei aflate într-o poziție de autoritate, știind că îi poți încrede complet în ea.

Schimbul de putere care are loc implică respectarea regulilor, ca și în cazul supunere, dar se face cu intenție și înțelegere că partenerul dominant este responsabil de spectacol.

Acestea fiind spuse, acest schimb de putere este unul consensual care începe adesea cu negocieri, discuții și, în unele cazuri, chiar contracte care specifică în prealabil limitări pentru ambele părți.

Prin discuție și negociere, ambii oameni intră în această dinamică de comun acord, iar partenerul dominant are responsabilitatea de a se asigura că partenerul supus nu este exploatat.

De ce este important elementul de alegere într-o relație Dom/sub?

O relație Dom/sub nu este una care are un dezechilibru de putere deoarece ambii părțile sunt deplin de acord cu rolul pe care îl joacă.

Este o alegere.

Participantul supus renunță de bunăvoie la puterea sa, iar persoana dominantă alege să o ia – împreună cu responsabilitatea care vine cu ea.

În acest fel, ambii oameni sunt două jumătăți ale unui întreg. Sunt egali, indiferent de stereotipurile de gen.

După cum am menționat mai devreme, această dinamică este o alegere care se face în urma negocierii, discuțiilor și acordului reciproc între ambii parteneri pentru a se asigura că granițele fiecăruia sunt respectate.

Nu este obișnuit ca partenerul dominant să preia frâiele fără ca partenerul supus să aibă vreun cuvânt de spus, ceea ce ar putea duce la abuz și/sau exploatare.

Comunicarea, respectul, încrederea și consimțământul sunt elemente cheie ale unei relații Dom/sub.

Care sunt diferențele de comportament dintre un supus și un sclav?

Uneori, „supus” și „sclav” sunt termeni folosiți în mod interschimbabil, dar nu sunt la fel.

În esență, supusul este un voluntar, iar sclavul nu – deși au fost de acord cu rolul în urma discuțiilor și negocierii.

Aceasta este cunoscută sub numele de sclavie consensuală.

Acolo unde un partener supus poate să depășească limitele și chiar să negocieze, un sclav nu are putere sau capacitate de a face acest lucru. Sunt complet după capriciul partenerului lor dominant, o poziție care se bazează în mare măsură pe încredere.

Există diferite niveluri de supunere generală, dar un „sclav” este nivelul final și este foarte rar.

Un sclav poate avea limite febrile, condiții sau cuvinte sigure și, în unele cazuri, mult mai puține.

Totuși, aceste limitări și condiții sunt negociate în prealabil. Sclavul are încredere că Dom-ul lor nu va depăși nicio graniță care l-ar putea face pe un sclav să refuze să facă ceva sau să invoce un cuvânt sigur.

Dacă o graniță nu este depășită niciodată, un sclav poate și va face „tot ce” spune Dom-ul lor – creând sentimentul de a fi la mila altuia fără limite, chiar dacă există unele nespuse.

Un sclav va trăi cu partenerul lor dominant cu normă întreagă și uneori nu va avea viață în afara relației lor BDSM.

O relație de sclav poate numai se întâmplă după ce un subordonat a fost cu dom pentru o perioadă foarte lungă de timp pentru a dobândi cantitatea de încredere necesară pentru a abandona toate granițele.